بادام زمینی سرخ شده می تواند بوی سیر را از بین ببرد

بادام زمینی برای کاهش خطر سرطان

شگفت زده خواهید شد که بدانید کره بادام زمینی با پیشگیری و ترمیم آسیب سلولی به سلول های شما کمک می کند.

این به دلیل وجود آنتی اکسیدان های زیادی است که می تواند از بیماری های مزمن مانند سرطان جلوگیری کند.

تعدادی از آنتی اکسیدان های آن مانند اسید کوماریک و رسوراترول حاوی خواص ضد سرطانی هستند و در به حداقل رساندن خطر چاقی و بیماری های قلبی موثر هستند.

کره بادام زمینی برای بیماری های عصبی

بادام زمینی سرخ شده می تواند میزان عمر افراد را تا چند سال افزایش دهد.

بادام زمینی سرشار از نیاسین یا ویتامین B3 است.

این ویتامین محلول در آب عملکرد شناختی شما را بهبود می بخشد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و سایر بیماری های عصبی را کاهش می دهد.

بادام زمینی

بادام زمینی برای رفاه کلی

در حالی که با فواید بادام زمینی برای پوست آشنا هستید، آیا می دانید که کره بادام زمینی برای سلامت کلی شما مفید است؟

بادام زمینی سرشار از ویتامین هایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند.

در حالی که ویتامین A موجود در کره بادام زمینی بینایی سالم را تقویت می کند، ویتامین C به دلیل خواص درمانی آن شناخته شده است.

ویتامین E یک ماده مغذی ضروری است زیرا ساختارهای پیچیده را قادر می سازد تا به راحتی حل شوند و در نتیجه از انسداد شریان ها جلوگیری می کند.

با چنین فواید بی‌شمار کره بادام‌زمینی، یک بطری  بادام‌زمینی را در انباری خود ذخیره کنید.

بادام زمینی برای مدیریت سنگ کیسه صفرا

سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در کیسه صفرا ایجاد می شوند.

شایع ترین دلیل سنگ کیسه صفرا افزایش سطح کلسترول در صفرا است.

اگر کلسترول افزایش یابد، کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود.

از آنجایی که بادام زمینی حاوی مواد مغذی حیاتی است، مصرف منظم کره بادام زمینی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سنگ های صفراوی کمک کند.