نخود عادل دارای بیشترین کالری موجود می باشد

نخود کالری و ارزش غذایی دانه خشک کاملاً کالری است.

در واقع 100 گرم نخود 378 کالری دارد، در حالی که محتوای درشت مغذی آن متعادل تر از سایر حبوبات است که به شرح زیر توزیع می شود: 6.04٪ چربی، 62.95. درصد کربوهیدرات و 20.47 درصد پروتئین.

به طور خاص، محتوای پروتئین نخود بسیار بالا است و 1/5 وزن آن را تشکیل می دهد.

نخود عادل بهترین نخود موجود در بازار می باشد که دارای پخت بسیار خوبی است.

بنابراین غذایی مناسب برای مصرف گیاهخواران یا وگان ها یا صرفاً برای کسانی است که می خواهند منابع پروتئینی رژیم غذایی خود را تغییر دهند.

علاوه بر این، به دلیل تامین عالی پروتئین، فیبر و محتوای کم قند، مصرف نخود برای کسانی که از دیابت یا سایر اختلالات گلیسمی رنج می برند ایده آل است.

نخود همچنین منبع خوبی از هر دو نوع فیبر محلول و نامحلول است که باعث کاهش سطح کلسترول، قند خون، بهبود عبور روده و افزایش حس سیری می شود.

نخود

علاوه بر این، فیبر نامحلول به جلوگیری از اختلالات گوارشی، مانند سندرم روده تحریک پذیر و دیورتیکولیت کمک می کند.

نخود علاوه بر اینکه یک منبع گیاهی عالی از پروتئین و فیبر است و کاملاً فاقد گلوتن است، حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، ویتامین های گروه B (به خصوص B5 و B3)، فسفر، منیزیم، فولات و آهن است.

نخود همچنین حاوی مواد شیمیایی گیاهی به نام ساپونین است که به ویژه برای سلامت زنان بسیار مفید است.

آنها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و از پوکی استخوان محافظت می کنند.

جذب روده ای تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش می دهند، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهند و گرگرفتگی را در زنان یائسه کاهش می دهند.

در پایان، حضور خوب آنتی اکسیدان ها را به یاد بیاوریم. هم لایه بیرونی (یا کوتیکول) و هم دانه داخلی نخود از تنوع خوبی از مواد مغذی گیاهی تشکیل شده است.

از نظر خارجی، فلاونوئیدها غالب هستند که در میان آنها کورستین، کمفرول و میریستین برجسته هستند.

از طرف دیگر قسمت داخلی نخود سرشار از اسید فرولیک، اسید کلروژنیک، اسید کافئیک و اسید وانیلیک است.

همه این مواد به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و تا حد زیادی اثر ضد التهابی نیز دارند.