خرما هضم غذا را تحریک می کند:
خرما دارای فیبر بسیار بالایی است.
به گفته DGE (انجمن تغذیه آلمان)، شما باید هر روز 30 گرم فیبر مصرف کنید تا روده های خود را سالم نگه دارید.
خرما مضافتی 1401 در بسته بندیهای بسیار محکم به فروش می رسد.
پاور پک ها عمدتا حاوی فیبر غذایی نامحلول هستند.
بر خلاف فیبر محلول، فیبر نامحلول در دستگاه گوارش حجیم نمی شود، جایی که باعث افزایش سیری می شود.
در عوض، فیبر نامحلول موجود در خرما باعث افزایش حجم مدفوع و همچنین بهبود پریستالتیک روده می شود.
طبق مطالعات انجام شده، این به نوبه خود از یبوست جلوگیری می کند و باعث می شود روده منظم تری حرکت کند.
خرما به لطف آنتی اکسیدان ها از بیماری ها جلوگیری می کند.
بر اساس این مطالعه، خرما منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها به ویژه کاروتنوئیدها و پلی فنول ها در مقایسه با سایر میوه های خشک است.
ویتامین C موجود در خرما نیز اثر آنتی اکسیدانی دارد.
آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر به اصطلاح رادیکال های آزاد محافظت می کنند که به عنوان مثال توسط دود سیگار و سموم محیطی در بدن ایجاد می شوند.
این مرکز مصرف میگوید: اگر رادیکالهای آزاد بیش از حد در بدن ما وجود داشته باشد، به اصطلاح استرس اکسیداتیو ایجاد میشود که گفته میشود.
در ابتلا به بیماریهایی مانند تصلب شرایین، بیماریهای قلبی عروقی، آرتریت و سرطان نقش دارد و همچنین باعث ایجاد پوست در زودتر پیر می شود.”
خرمای خشک به صورت بسته بندی شده در هر سوپرمارکت، تخفیفان و بازار ارگانیک موجود است.
با این حال، خرمای مدجول بسیار خوشمزه را در آنجا نخواهید یافت.
بهاصطلاح «شاه خرما» به درستی نام مستعار خود را دارد: نه تنها بزرگتر از سایر انواع خرما است، بلکه گوشت آن نرمتر و آبدارتر است.
خرما فواید و حتی خواص دارویی زیادی دارد.
حتی اگر یک محصول طبیعی باشد، باید در نظر داشته باشیم که موارد منع مصرف خاصی وجود دارد که باید به آنها توجه کنیم.