مصرف منظم پیاز می تواند تراکم استخوان را افزایش دهد، این خاصیت به ویژه برای زنان در سن یائسگی مفید است.
یک مطالعه روی زنان بالای ۵۰ سال که حداقل یک پیاز در روز می خوردند، مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که تراکم استخوان این زنان ۵ درصد بیشتر از زنانی بود که اصلاً پیاز نمیخوردند.
پیاز امروز شیراز از بهترین پیازهای موجود در بازار می باشد و می توان در هر غذایی استفاده نمود.
حاوی انواع زیادی از ترکیبات گوگردی است.
این مواد اثرات مفید زیادی بر سلامتی دارند.
به عنوان مثال، آنها به کاهش التهاب کمک می کنند و به کاهش علائم آسم، آرتریت و بیماری قلبی کمک می کنند.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ که در Molecular Aspects of Medicine منتشر شد، اثرات مفید آن را بر قلب برجسته کرد.
ترکیبات گوگردی موجود در سبزیجات به رقیق شدن خون کمک می کند.
این مکانیسم از سکته مغزی و حملات قلبی جلوگیری می کند.
پیاز و سلامت قلب
برای جلوگیری از تشکیل لخته خون و بهره مندی از فواید پیاز برای سیستم قلبی عروقی، مصرف روزانه آن توصیه می شود.
تومورها
سبزیجات آلیوم و ترکیبات آنها در هر مرحله از سرطان زایی تأثیر دارند و بر بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی که خطر سرطان را تعدیل می کنند تأثیر می گذارند.
خوردن روزانه پیاز به پیشگیری از تعداد زیادی سرطان کمک می کند.
التهاب
پیاز و ترکیبات آن، عمدتاً کورستین، در مطالعات علمی خواص ضد التهابی قوی نشان داده اند.
مصرف طولانی مدت آن اثر پیشگیرانه ای بر بروز بیماری های عروقی و قلبی، اختلالات نورودژنراتیو و تشکیل آب مروارید داشته است.
مواد شیمیایی سمی
پیاز اثرات محافظتی در برابر سمیت مواد شیمیایی نشان داده است.
نشان داده شده است که فعالیت بیولوژیکی آن در برابر مواد سمی مختلف مؤثر است.
اینها عبارتند از اگزوز دیزل، سیانید، آفلاتوکسین، نیکوتین، آرسنیک، آلومینیوم، اتانول و بسیاری دیگر.