پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، همچنین حاوی مقادیر خوبی از کوئرسیتین است.
فلاونوئیدی که به حفظ سطح کلسترول و تری گلیسیرید در خون کمک می کند.
پارامترهایی که در صورت طبیعی بودن، می دانیم که برای محافظت از بدن در برابر این عوامل بسیار مهم هستند.
پیاز محلی امروز دارای آنتی اکسیدان می باشد و کیفیت بسیار خوبی دارد.
خطر قلبی عروقی علاوه بر چربیها، پیاز میتواند روی قند خون نیز تأثیر مثبت بگذارد، بنابراین سطح قند خون را کاهش میدهد.
از جمله جالبترین فواید پیاز، ظرفیت ضد باکتری و ضد میکروبی آن است.
بنابراین پیازی است که میتواند از تکثیر میکروارگانیسمهای بالقوه مضر برای سلامتی جلوگیری کند.
در عین حال می تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند.
پیاز همچنین یک داروی سم زدایی عالی است و خاصیت ادرارآوری دارد.
به این معنی که این به دلیل ثروت فراوان آبی است که از آن تشکیل شده است که آن را به یک درمان طبیعی جالب برای کسانی تبدیل می کند که باید با مشکل احتباس آب مبارزه کنند.
که بدیهی است با یک رژیم غذایی کلی صحیح و مقدار مناسب فیزیکی مرتبط است. فعالیت.
همچنین یک داروی خلط آور عالی است، بنابراین برای سرفه و سرماخوردگی مفید است.
غشاهای مخاطی را رفع احتقان می کند و در مواقعی که خلط زیاد، برونشیت، سینوزیت و غیره وجود دارد می توان از آن استفاده کرد.
داروهای طبیعی مبتنی بر پیاز معروف هستند (در ادامه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد) مانند شربت خانگی است.
اما همچنین امکان نصف کردن پیاز و گذاشتن آن روی میز کنار تخت در طول شب برای فرونشاندن کمی سرفه و پاک کردن بینی.
مطالعه ای که با همکاری دانشگاه میلان و موسسه فارماکولوژی ماریو نگری انجام شد.
سپس اشاره کرد که افرادی که پیاز را بیشتر (حداقل دو بار در هفته) و همچنین سیر مصرف می کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به معده هستند.
از دیگر خواص پیاز میتوان به تقویت استخوانها از طریق محافظت از آنها در برابر خطر پوکی استخوان می باشد.
بهبود خلق و خوی آن به لطف عملکرد مفید مواد فعال آن که به تنظیم هورمونهایی مانند سروتونین کمک میکند، اشاره کرد.